Honeywell

Honeywell Dolphin 60s

Honeywell Dolphin 60s Scanphone met 802.11 b/g/n WLAN en Bluetooth voor draadloze communicatie, GPS, 2D barcode scanner, 5 Megapixel camera met autofocus en flitser. De Dolphin 60s Scanphone is leverbaar met GSM/GPRS/EDGE en UMTS/HSPA+ radio.

Article number: 60S-L0N-C111XE
SKU: 60S-L0N-C111XE
Availability: In stock
Request quote > Compare

Honeywell Dolphin 60s Scanphone standaard met 802.11 b/g/n WLAN en Bluetooth voor lokale draadloze communicatie, GPS, 2D barcode scanner, 5 Megapixel camera met autofocus en flitser. Daarnaast is er een Dolphin 60s Scanphone leverbaar met GSM/GPRS/EDGE telefoon en UMTS/HSPA+ radio voor realtime communicatie buitenshuis. Beide uitvoeringen zijn leverbaar met een numeriek of alpha-numeriek toetsenbord. Kortom de Dolphin 60s Scanphone combineert alle mogelijkheden van een Smart Phone met alle opties van industriële kwaliteit mobiele computers.

Door de versterkte behuizing, die voldoet aan de IP54 norm, is de Dolphin 60s Scanphone bestand tegen blootstelling aan stof, vuil en opspattend water alsook tegen herhaaldelijk vallen vanaf een maximale hoogte van 1,2 meter op beton.

De Honeywell Dolphin 60s wordt geleverd met het Microsoft™ Windows® Embedded Handheld 6.5 besturingssysteem en een uitgebreide hoeveelheid hulpprogramma die de configuratie en het beheer op afstand, alsook de applicatie ontwikkeling sterk vereenvoudigd.

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »