Honeywell

Honeywell Dolphin 70e Black

De Honeywell Dolphin 70e Black combineert grootte, stijl en gebruiksgemak met de betrouwbaarheid, robuustheid en levensduur van een traditionele hand-held. Het grote kristal heldere scherm is onder alle licht omstandigheden goed leesbaar.

Article number: 70E-L00-C111SE
SKU: 70E-L00-C111SE
Availability: In stock
Request quote > Compare

De Honeywell Dolphin 70e Black combineert grootte, stijl en gebruiksgemak met de betrouwbaarheid, robuustheid en levensduur van een traditionele hand-held. Het grote kristal heldere scherm is onder alle licht omstandigheden goed leesbaar, zelfs onder zonneschijn buitenshuis en is voorzien van dezelfde Touch Screen technologie die gebruikt wordt bij geavanceerde smartphones met twee-vinger bediening. Door gebruik te maken van Corning® Gorilla® Glass is het scherm bijzonder bestand tegen krassen en beschadiging.

Klik hier voor de brochure 

De behuizing van de Dolphin 70e Black voldoet aan de IP54 norm en beschermt tegen stof en water. Bovendien kan de Dolphin 70e onder extreme temperaturen gebruikt worden, zelfs tot -20° Celsius, waardoor de Dolphin 70e zeer veelzijdig toepasbaar is.

De ingebouwde barcode scanner leest alle standaard 1D en 2D barcodes. Daarnaast is de Dolphin 70e Black voorzien van een ingebouwde 5 megapixel autofocus camera met flitser, diverse sensoren zoals een versnellingsmeter, trilling sensor en omgevingslicht en alle benodigde communicatie mogelijkheden zoals Bluetooth, WLAN, GSM (Voice and Data) en Assisted GPS.

De Honeywell Dolphin 70E Black wordt geleverd inclusief USB aansluitkabel en USB oplader.

 

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »