Honeywell

Honeywell Vuquest 3310g 2D

Honeywell Vuquest 3310g 2D handsfree barcode scanner voor winkel-, kantoor- en lichte industriële omgevingen. De Vuquest 3310g leest met hoge snelheid alle standaard 1D , Stacked (PDF) , 2D en Postal barcode's.

SKU: 3310G-4
Availability: In stock
Request quote > Compare

Met de Vuquest 3310g compacte area-imaging scanner, giet Honeywell agressief scannen van alle 1D, PDF en 2D barcodes in een lichtgewicht, duurzaam en draagbare vorm. Het slanke en elegante ontwerp past dan ook naadloos in elke retailomgeving.

De compacte Vuquest 3310g is geschikt voor vaste opstelling, draagbare oplossingen en handsfree toepassingen.

De 3310g beschikt over een universele bevestigingsplaat waardoor deze ideaal is voor scanner toepassingen voor vaste opstelling zoals kiosk, informatiezuil en industrie.

De Honeywell Vuquest 3310g 'Scanner los' wordt geleverd zonder kabel en netadapter zodat u deze kunt combineren met een kabel die niet als kit verkrijgbaar is. De USB-kit wordt geleverd inclusief rechte aansluitkabel van 2,9 meter.

Features en voordelen:

Fexible Licensing Solution: Om de capaciteit van de scanner in de toekomst te upgraden, volstaat simpelweg de aanschaf van de licentie voor de benodigde functie.

Intelligent Multi-Interface Design: Ondersteunt alle populaire interfaces.

TotalFreedom 2.0: Maakt het mogelijk om het laden en koppelen van meerdere applicaties direct op de scanner uit te voeren. Hierdoor verdwijnt de noodzaak van aanpassingen op het host-systeem.

Mobil Phone Reading: Leest barcodes net zo goed en gemakkelijk van het scherm van een mobiel apparaat of computer als van papier.

High Visibility LED Aimer: Laservrij richten zorgt voor een nauwkeurige scan-indicatie en elimineert het risico op oogletsel.

Remote MasterMind ™: Maakt het mogelijk alle scanners te beheren vanaf één centrale locatie.

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »