HP

HP HP is een technologiebedrijf dat in meer dan 170 landen actief is. Geen ander bedrijf heeft zo’n compleet aanbod aan technologieproducten als HP. HP levert een verscheidenheid aan infrastructuur- en bedrijfsoplossingen, variërend van kassasystemen tot aan innovatieve mobiele oplossingen. Consumenten vinden bij HP een breed assortiment producten en services, van Self- Service Kiosk en All-in-one tot POS pc’s. Met dit veelomvattende aanbod is HP in staat de juiste producten, services en oplossingen te bieden voor de specifieke behoeften van de klant.
HP Engage One 10" display beugel

HP Engage One 10" display beugel

Deze beugel is speciaal gemaakt door Duranmatic, om een extra 10 inch scherm te monteren, achter op de HP Engage One. Deze stand is door onszelf gemaakt en dus nergens anders verkrijgbaar!

HP Engage One RFID reader

HP Engage One RFID reader

Deze RFID reader is gemaakt voor de HP Engage one, door Duranmatic. Dit betekent dat hij uniek is in de markt en niet elders te verkrijgen is! Deze reader kan ingebouwd worden, of aan de stand gebouwd worden.

HP ElitePos Scanner

HP ElitePos Scanner

Biedt een efficiënte klantervaring met de adembenemende HP ElitePOS 2D barcodescanner, HP's kleinste, dunste barcodescanner, die ontworpen is als aanvulling op de HP ElitePOS. De scanner leest mobiele portemonnees, digitale coupons én afgedrukte barcodes

HP ElitePos Printer

HP ElitePos Printer

Een nieuwe visie op printen in de retail dankzij de seriële USB HP ElitePOS thermische printer, een opvallende, compacte, kubistische printer die samen met uw HP ElitePOS een wow-effect creëert in het verkooppunt.

HP ElitePos

HP ElitePos

Duranmatic presenteert HP ElitePos. De HP ElitePos All-in-One combineert veiligheid, flexibiliteit en duurzaamheid in één prachtig design.

HP MX12

HP MX12

Deze opvolger van de HP MX10, ontworpen voor retail- en horeca omgevingen, combineert de HP pro-X2, en de HP Retail Expansion Dock in één geïntegreerde oplossing.

HP RP9 G1 Retail System

HP RP9 G1 Retail System

Met deze stijlvolle Touch terminal voldoe je meteen aan de aller nieuwste IT standaarden en werk je met een zeer betrouwbare en ingebouwde HP beveiliging. Deze nieuwste all-in one heeft een zeer stabiele levenscyclus van minstens vijf jaar.

HP RP2

HP RP2

De HP RP2 Retail System is een betrouwbare, robuuste, stijlvolle, compacte en makkelijk bedienbaar touchscreen All-in-One (AiO).

HP FK-224

HP FK-224

De thermische bonprinter van HP is de ideale bonprinter voor retail omgevingen. Door zijn compacte design maakt dit tot een van de kleinste bonprinters in de markt.

HP Schuiflade standaard use

HP Schuiflade standaard use

De HP geldlade voor normaal gebruik biedt uitstekende prestaties en een hoge betrouwbaarheid voor retail-toepassingen.

HP Schuiflade Heavy use

HP Schuiflade Heavy use

De HP geldlade, die ontworpen is rond een volwaardige kassa, is klein zodat uw retailomgeving weinig toonbankruimte hoeft te missen. Een diep compartiment onder de kassa bevat veel ruimte voor rollen munten en stapels bankbiljetten.

HP Fliptop

HP Fliptop

De HP Flip-Top geldlade is ontworpen voor zittend winkelpersoneel en omgevingen met weinig ruimte. De lade biedt een robuuste, stijlvolle oplossing voor contant geld.

HP rp5800

HP rp5800

De moderne HP rp5800 Retail System is een krachtige vooruitgang met zijn voorganger,de HP rp5700. De flexibel ontworpen RP5800 kan aan alle behoeften van de klant worden aangepast met keuze uit diverse besturingssystemen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »