IEI

IEI

IEI werd opgericht als een zelfstandige business unit van IEI Integratie Corp. IEI is een professionele mobiele provider die mobiele industriële producten met de meest geavanceerde communicatie en eenvoudig te gebruiken mobiele applicaties aanbied.

Het uitgebreide productportfolio van IEI omvat tablet-pc’s en PDA’s. IEI voorziet in de behoeften van een breed scala van industrieën zoals retail, logistiek, gezondheidszorg, bouw, productie, transport en horeca. Door de integratie van design, innovatie technologieën, en productie know-how maakt IEI mobile uitzonderlijk mobiele apparaten.

IEI IEI Modat 530/531

IEI IEI Modat 530/531

De 5.3” capacitive touch handterminals MODAT 530 en 531 beschikken over een quad-core Cortex A7 1.2 GHz-processor en draaien op Android 4.2.2 OS.

IEI ICEFIRE ET

IEI ICEFIRE ET

De IceFire-ET is een prachtig en ergonomisch ontworpen enterprise tablet-pc.

IEI ICEFIRE

IEI ICEFIRE

De IceFire 10.4 "Mobile Clinic Assistant is een compacte tablet-pc geïntegreerd met geavanceerde data aqcuisition en draadloze technologieën.

IEI IceCare 10

IEI IceCare 10

De ICECEARE-10W Mobile Sales Assistant wordt aangedreven door de Intel ® Atom ™ N2600 processor.

IEI IceCare 7

IEI IceCare 7

De ICECARE 7 "Mobile Field Assistant is een robuuste tablet PC met geavanceerde data-acquisitie en draadloze technologieën.

IEI Modat-335

IEI Modat-335

De MODAT-335 is een semi-robuuste en sterk geïntegreerde terminal speciaal ontworpen voor de mobiele field service medewerkers.

IEI Modat-328

IEI Modat-328

De MODAT-328 is een lichtgewicht inventarisatie PDA geïntegreerd met geavanceerde data capture technologieën, waaronder RFID en 1D/2D barcode lezers.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »