NCR

NCR

NCR is de wereld wijde marktleider op het gebied van Retail Solutions, Banking Solutionsm Retail Software en Service. NCR is een Amerikaanse producent van onder andere pinrterminals, kiosk oplossingen, geavanceerde POS pc’s, kassaterminals, TFT-screens, klantendisplays, printers en scanners. NCR biedt innovatieve oplossingen voor het optimaliseren van efficiëntie in de Retail en verbeterd de klantervaring.

NCR XR7

NCR XR7

De XR7 point-of-sale (POS) terminal beschikt over een verbeterde styling, uitzonderlijke prestaties en betrouwbaarheid, en ondersteund multi-touch. Dit alles gecombineerd in een slanke en veelzijdige all-in-one desgn.

NCR RealPos 60

NCR RealPos 60

De RealPos 60 maakt gebruik van een Intel Celeron Processor. De terminal is ontworpen vanuit de optiek ruimtebesparing. Dit krachtige systeem levert efficiënte prestaties zodat u snel kunt reageren op nieuwe software ontwikkelingen.

NCR RealPos 72XRT

NCR RealPos 72XRT

De NCR RealPOS 72XRT brengt extreme prestaties en geavanceerde mogelijkheden voor het verbeteren van de point-of-service.

NCR RealPos 50

NCR RealPos 50

De RealPOS 50 is een slank, all-in-one design met flexibele montage opties doordat de intelligentie van de pc achter het scherm zit. De RealPOS 50 is te gebruiken als POS workstation of multimedia kiosk. De RealPOS is voorzien van een robuuste behuiz...

NCR RealPos 25

NCR RealPos 25

De RealPOS 25 is een slank, all-in-one design met flexibele montage opties doordat de pc achter het scherm zit. De RealPOS is te gebruiken als POS workstation of multimedia kiosk.

NCR RealPos 7198

NCR RealPos 7198

De RealPOS 7198 is een dubbelzijdige thermische bonprinter. Deze thermische printer levert uitzonderlijke afdrukkwaliteit prestaties, hoge printresolutie en twee-kleurendruk opties. Doordat de printer dubbelzijdig print bespaart deze tijd en geld.

NCR RealPos 82XRT

NCR RealPos 82XRT

De RealPOS ™ 82xrt POS werkstation verbetert de winkelervaring. Deze schaalbare oplossing groeit en verandert uw bedrijf, het verstrekt betrouwbare point-of-sale-mogelijkheden waar en wanneer u ze nodig heeft.

NCR RealPos 70XRT

NCR RealPos 70XRT

De RealPOS 70XRT is ontworpen voor de veeleisende gebruiker en om de klantenservice en ROI (return on investment) te versnellen. Deze all-in-one combineert High-end technologie, innovatief design en de hoogste graad van serviceability.

NCR RealPos 40

NCR RealPos 40

De RealPos 40 maakt gebruik van een Intel Atom N270 Processor. De ultra compacte terminal is ontworpen om ruimte te besparen. De RealPos 40 is voorzien van een robuuste gegoten aluminium behuizing.

NCR RealPos 7197

NCR RealPos 7197

De RealPos Thermal Receipt POS-printer levert uitzonderlijke afdrukkwaliteit prestaties, hoge printresolutie en twee-kleurendruk opties. Deze thermische printer is snel, stil, betrouwbaar en makkelijk in gebruik.

NCR Selfserv 85

NCR Selfserv 85

De NCR SelfServ 85 is een self-service kiosk die de mogelijkheid biedt om te informeren, reclame over te brengen en is geschikt voor het maken van transacties op een groot beeldscherm.

NCR Selfserv 60

NCR Selfserv 60

De NCR SelfServ 60 is de nieuwste meest geavanceerde kiosk. De kiosk is veelzijdig inzetbaar en te integreren met verschillende NCR-producten, waaronder printers en randapparatuur.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »