PANMOBIL

PANMOBIL

Het Duitse merk PANMOBIL is sinds 1982 software ontwikkelaar en distributeur voor Auto-ID randapparatuur.

PANMOBIL probeert voortdurend het product assortiment aan het uitbreiden aan de behoeften van de markt. De handheld scanners van PANMOBIL coderen en decoderen elk Auto-ID technologie. De SCANNDYbasic en smartSCANNDY handheldserie zijn ontworpen voor een maximum aan flexibiliteit.  

PANMOBIL Smart Scanndy

PANMOBIL Smart Scanndy

SmartScanndy is ontworpen voor gebruikers die een compact, duurzaam en multifunctioneel apparaat nodig hebben voor data collectie en real-time transacties. Het is het lichtste hybride AutoID apparaat in zijn klasse.

PANMOBIL Scanndy Gun

PANMOBIL Scanndy Gun

De SCANNDYgun is gemaakt om maximale flexibiliteit en gebruikerscomfort te bieden. Leest 1D en 2D barcodes, leest en schrijft RFID (UHF / HF / LF) tags en is de lichtste UHF reader in de wereld.

PANMOBIL Scanndy

PANMOBIL Scanndy

De SCANNDY is gemaakt om maximale flexibiliteit en gebruikerscomfort te bieden. De grote verscheidenheid aan accessoires opent vele verschillende mogelijkheden van het gebruik en de toepassing.

PANMOBIL Ecco+

PANMOBIL Ecco+

Dankzij het ergonomische ontwerp, het lichte gewicht en de eenvoudige bediening, kan de PowerlineEcco+ gemakkelijk gedragen worden in de zak, aan een keycord of aan een broekriem.

PANMOBIL Ecco

PANMOBIL Ecco

Dankzij het ergonomische ontwerp, het lichte gewicht en de eenvoudige bediening, kan de PowerlineEcco het gemakkelijk gedragen worden in de zak, aan een keycord of aan een broekriem.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »