SpacePole

SpacePole

Ergonomic Solutions begon in het Verenigd Koninkrijk in 1997 met het verkopen van een scala aan technologische montage-producten ontworpen en vervaardigd in Denemarken. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot de marktleider in de productie en levering van ergonomisch ontworpen in-store technologie montage-oplossingen voor retailmarkten. De producten van Ergonomic Solutions met het merk SpacePole zijn ontworpen om de toonbank weer overzichtelijk te maken. Alle randapparatuur zijn makkelijk monteerbaar en zijn erg flexibel. De SpacePole producten zijn ergonomisch ontworpen om flexibiliteit te kunnen bewegen met rotatie, kantel, elleboog-arm en in hoogte verstelbaar mogelijkheden.

SpacePole M-Case

SpacePole M-Case

De SafeGuard M-Case is een beschermcase die er voor zorgt dat mobiele betaalapparaten op een veilig manier worden vastgemaakt.

SpacePole I-Frame

SpacePole I-Frame

De i-Frame combineert een smaakvolle uitstraling met praktisch gebruik. De i-Frame is speciaal ontwikkeld voor de iPad generatie 2, 3, 4 en air en is zeer geschikt voor mobiel gebruik.

SpacePole Secureback

SpacePole Secureback

De SecureBack beveligingslock en het ClickSafe slot bieden een sterk, driedelige constructie om de tablet te beschermen. De ingebouwde anker en één-klik sluitmechanisme beveiligt de tablet tegen diefstal terwijl de operator de tablet kan gebruiken.

SpacePole SpaceServ

SpacePole SpaceServ

SpaceSerV is een ruimtebesparende self-service montagesysteem dat in de toenemende behoefte voorziet van van self-scanning en self-checkout.

SpacePole X-frame

SpacePole X-frame

X-Frame is de ideale oplossing voor het meest uitgebreide assortiment van Android, iOS en Windows gebaseerde tablets.

SpacePole light

SpacePole light

SpacePole Light, het alternatief voor de standaard SpacePole biedt kantelingen, rotatie en is volledig compatibel met de MultiGrip platen. Het eenvoudige, maar functionele ontwerp biedt kwaliteit tegen een gereduceerde prijs.

SpacePole Clicksafe

SpacePole Clicksafe

ClickSafe is speciaal ontworpen om betaalterminals en hardware te beschermen tegen misbruik en diefstal. ClickSafe beschikt over unieke SpacePole integratie en sleutelloze installatie.

SpacePole S-frame

SpacePole S-frame

De SafeGuard S-Frame is een ideaal product waar een meer statisch scherm nodig is. De S-frame voorkomt volledige toegang van de home- power- en volume buttons. De S-frame heeft bergruimte en geeft bescherming aan de docking kabel van de iPad.

SpacePole Essentials

SpacePole Essentials

SpacePole Essentials biedt een zeer divers en uitgebreid scala aan functies en functionaliteiten variërend van standaard onderdelen en accessoires voor alle POS, POP en in-store retail toepassingen.

SpacePole D-frame

SpacePole D-frame

Het D-frame biedt mobiliteit en flexibiliteit in de retail en hospitality. In een handomdraai kan een tablet vast gezet worden op een toonbank om vervolgens weer te dienen als mobiel POS-apparaat. Opladen van de tablet in het frame is gemakkelijk.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »