Honeywell

Honeywell CK3R

De Honeywell CK3R mobiele computer helpt uw bedrijf alle voordelen van automatisering vast te leggen met een robuust, energiebesparend ontwerp en snel en nauwkeurig scannen.

Offerte aanvragen

Optimaliseer uw activiteiten in een efficiënte, geautomatiseerde en goed presterende werkomgeving met de CK3R, de mobiele computer waarop u kunt rekenen om uw werknemers productief te houden op volle snelheid om verbeterde workflowprestaties te leveren.

Dankzij een state-of-the-art, energiebesparend ontwerp, levert de CK3R mobiele computer een volledige gebruiksduur van de batterij, zelfs wanneer scan- en netwerkintensieve applicaties worden uitgevoerd. Met een speciaal gebouwd, slank en lichtgewicht ontwerp, is de CK3R mobiele computer comfortabel en gemakkelijk te gebruiken. En met CloneNGo - een doorbraaktechnologie voor Honeywell-apparaten - kunt u de configuratie en implementatie van uw CK3R mobiele computers aanzienlijk vereenvoudigen en versnellen vanuit één hoofdeenheid zonder geavanceerde IT-ondersteuning.


Scanbewerkingen zijn snel en nauwkeurig, met geïntegreerde, hoogwaardige imaging-technologie die is ontwikkeld door Honeywell. Ondersteuning voor omnidirectioneel scannen en hoge bewegingstolerantie betekent dat uw 1D- en 2D-streepjescodes de eerste keer correct kunnen worden gescand, bij de meeste hoeken, zelfs als de code zelf niet perfect is.


De CK3R mobiele computer is ook ontworpen om bestand te zijn tegen de dagelijkse beslommeringen met een robuust, met laser geëtst toetsenbord, een valproef van 1,2 meter naar beton (bij alle bedrijfstemperaturen) en een IP54-afdichtingsklasse tegen regen, vocht en stof.


Met Microsoft® Windows® Embedded Handheld 6.5 ondersteunt de CK3R mobiele computer een breed scala aan zakelijke softwaretoepassingen. En het optionele Honeywell Enterprise Client Pack, met volledige Terminal Emulation en een vergrendelde webbrowser die nieuwe industriestandaarden ondersteunt, zoals HTML5, biedt een consistente gebruikersinterface.

CK3R (2)
Honeywell (24)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.

Gerelateerde producten

Honeywell CK3X

Honeywell CK3X

€0,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »