Honeywell

Honeywell CK3X

Met krachtige, omnidirectionele scanning en een toonaangevende levensduur van de batterij, stroomlijnt de robuuste CK3X Mobile Computer workflows en verbetert de prestaties van uw personeel.

Offerte aanvragen

Door het populaire ergonomische ontwerp van het CK3-model uit te breiden, neemt de CK3X mobiele computer het beste en maakt het nog beter, waardoor u de kracht en nauwkeurigheid in handen van uw werknemers kunt brengen met een mobiele oplossing die eenvoudige implementatie en snel rendement biedt investering.


De CK3X-computer wordt geleverd met een keuze uit geïntegreerde gebiedsbeeldopnemers voor standaard bereik of een bereik van dichtbij of ver weg van het bereik. Deze camera's bieden onovertroffen scanprestaties op 1D- en 2D-barcodes en zijn met name geschikt voor het lezen van codes van slechte kwaliteit of beschadigde codes. Ondersteuning voor omnidirectioneel scannen en zeer hoge bewegingstolerantie stelt werknemers in staat een nauwkeurige scan te maken en snel naar de volgende taak te gaan.

Met een zeer aanpasbaar ontwerp wordt de CK3X-computer ondersteund door een 802.11 a / b / g / n en Bluetooth® draadloze technologie-radio, evenals een optioneel RFID-lezeraccessoire. Wanneer uitgerust met de Honeywell Vocollect ™ -stem, kunt u de bewezen resultaten van gesproken instructies combineren
workflows met traditionele barcodegegevensverzameling allemaal in hetzelfde apparaat. Voorkom downtime met een apparaat dat echt robuust is.

De CK3X-computer is bestand tegen meerdere druppels van 1,5 meter tot beton (bij alle bedrijfstemperaturen) en biedt een toonaangevende levensduur van de batterij, die een volledige doorlooptijd en verder gaat: geen onderbreking meer om batterijen te vervangen of opnieuw op te laden. Het beste van alles, dit komt zonder het volume en de grootte van traditionele robuuste apparaten in dezelfde klasse.

Overgang van andere computers naar de CK3X-computer is eenvoudig met apparaatconfiguratietools zoals CloneNGo, onze doorbraak voor apparaattoewijzing waarmee u eenvoudig apparaatinstellingen kunt kopiëren van een enkele mastereenheid naar een onbeperkt aantal apparaten. Met ondersteuning voor het Microsoft® Windows® Embedded Handheld 6.5-besturingssysteem is de CK3X-computer compatibel met een breed scala aan softwaretoepassingen.

CK3R (2)
Honeywell (24)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.

Gerelateerde producten

Honeywell CK3R

Honeywell CK3R

€0,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »