Zebra

Zebra CS3070

Met de innovatieve Zebra CS3000-serie kunnen ondernemingen eenvoudig 1D-laserscanning uitvoeren, waarbij mobiliteit of de kosten en afmetingen van een traditioneel scanapparaat een remmer zijn.

Offerte aanvragen

De Zebra CS3070 biedt een fantastisch gebruiksgemak bij het scannen van gegevens naar uw iPhone, Android-telefoon of mobiel apparaat met Bluetooth. Het lichtgewicht ontwerp in zakformaat en de fantastische technologie van Motorola maken dit een geweldige aanvulling op elke gegevensregistratie, voorraadbeheer of mobiele POS-toepassing.

Een laserscanner, de CS3070 kan standaard UPC-barcodes van bijna 4 meter afstand lezen, wat gemakkelijke gegevensverzameling bevordert. De Bluetooth-radio in de CS3070 biedt u 30 meter bereik om u in contact te houden, zelfs als u uw mobiele apparaat instelt. Een hele dag scannen is geen probleem voor de CS3070 en zijn 4.250 scans per oplaadbatterij.

Zebra heeft de lichtgewicht CS3070 gebouwd om een ​​hoop schade te weerstaan, veel meer dan je zou verwachten in een algemene winkelomgeving. De barcodescanner is bestand tegen vallen van 4 voet en is voorzien van een IP-zegel om te voorkomen dat stof de interne componenten beschadigt. Scheepvaart met een garantie van 1 jaar, de Zebra CS3070 barcodescanner geeft je een fantastische aanvulling op elk iPhone mobiel POS-platform.

Kenmerken
Ideaal voor apparaten met een iPhone, Android-telefoon of Bluetooth
512 MB geheugen slaat meer dan 1 miljoen barcodes en tijdstempels op
Bluetooth-model werkt in SPP- en HID-modi
Een oplaadtijd van 3 uur biedt maximaal 24 uur gebruik
Scant van maximaal 45 centimeter weg

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »