Zebra

Zebra CS4070

Dit betaalbare draadloze apparaat met zakformaat biedt onze meest geavanceerde barcodescantechnologie, waarmee uw werknemers vrijwel elke 1D- of 2D-barcode kunnen vastleggen in elke situatie.

Offerte aanvragen

De Zebra CS4070 is voorheen bekend als de Symbol CS4070 of de Motorola CS4070.

De Zebra CS4070 mobiele barcodescanner biedt fantastische begeleidende scans voor tablets, smartphones of andere mobiele apparaten. De CS4070 is licht van gewicht en gebruiksvriendelijk en is geweldig voor mobiele POS, registratieapplicaties, buitendienst en meer.

Met de SE4710-scanengine van Motorola leest de CS4070 ongelofelijk snel 1D- en 2D-streepjescodes. De scanner heeft een goede scherptediepte, waardoor deze gemakkelijk te scannen is zonder te zoeken naar een "sweet spot". Voor standaardhandelsbarcodes kunt u de streepjescode op meer dan een meter afstand lezen. En omdat het een 2D-imager is, kunt u barcodes lezen op LCD-schermen, ideaal voor coupons op mobiele apparaten, ticketing en meer.

De CS4070 is uitgerust met een draadloze Bluetooth-radio, waarmee u verbinding kunt maken met mobiele computers, laptops en meer. Het is MFi-gecertificeerd, wat betekent dat je het op relatief eenvoudige wijze kunt koppelen met elk iOS-apparaat, zoals een iPhone. De CS4070 biedt ook een batchmodus, ideaal voor voorraadcontroles of registertoepassingen. 512 MB RAM betekent dat u meer dan één miljoen barcodes en tijdstempels of zelfs standalone apps kunt opslaan. Voor mobiel POS- en voorraadbeheer is de CS4070 een slimme optie.

Vanwege hun kleine formaat en het ontbreken van aanbinden, is er een grotere kans dat mobiele barcodescanners kunnen bezwijken voor ongelukken. Gelukkig heeft Zebra de CS4070 gebouwd om het dagelijks gebruik met gemak aan te kunnen. De lichtgewicht scanner kan meerdere druppels van vijf voet overleven in beton, zodat het per ongeluk uitschakelen van de hand of zak het niet vertraagt. Er is ook een specifiek model voor de gezondheidszorg beschikbaar, gemaakt van kunststoffen die zijn ontworpen om bestand te zijn tegen agressieve chemische reinigingsmiddelen die u kunt gebruiken om voorwerpen in een zorgomgeving te steriliseren. Verzending met een 3-jarige garantiestandaard en met extra serviceplannen beschikbaar, de CS4070 is een fantastische 2D-begeleidende scanoptie.

Kenmerken
- 1.4 "tot 25.6" scherptediepte voor UPC barcodes
- USB, Bluetooth-interfaces
- Bluetooth ondersteunt HID-, SPP- en draadloze SSI-profielen
- Bestand tegen druppels van 5 voet op beton
- USB-dongle beschikbaar voor aansluiting op niet-Bluetooth-pc's
- 3 jaar garantie

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »