Zebra

Zebra DS7708

Als het gaat om on-counter scannen, biedt de DS7708 een functieset waarmee hij de beste in zijn klasse is voor prestaties, eenvoudige implementatie en totale eigendomskosten.

Offerte aanvragen
De populairste tegen-scanner in Europa en Azië vindt nu zijn weg door Noord-Amerika. De DS7708-scanner van Zebra met snelle 2D-scanmogelijkheden scant barcodes die langs het venster gaan zo snel als u het daar kunt plaatsen.

Ideaal voor scannen met grote volumes waarbij het gebruik van beide handen om te scannen noodzakelijk is, zoals grote items of delicate flessen wijn, de DS 7708 van Zebra is de scanner met een slank uiterlijk en een kleine voetafdruk die past op elke compacte aanrechtruimte. De DS7708 is in staat om vrijwel alle 1D- of 2D-barcodes te scannen, zelfs codes op mobiele apparaten, dus het accepteren van kortingsbonnen en klantenkaarten is moeiteloos.

De DS7708 is buitengewoon duurzaam gebouwd en zal meerdere druppels van het aanrecht overleven en bestand zijn tegen de meeste spatten en morsen. De DS7708 is ontworpen om alle elektronische componenten aan de bovenkant van het apparaat te hebben en is ook beschermd tegen kleine overstromingen, zoals een gemorst fonteindrankje. Een uniek verzonken scherm voorkomt dat vlekken en schrammen het scanvenster beschadigen en ook uw scanner een langere levensduur geven. Met slechts 2 donkerrode LED's is deze scanner ergonomischer door te voorkomen dat flikkerende rode lichten klanten en gebruikers afleiden. Met een van de grootste gezichtsveldgebieden in de markt en zeer agressief omni-directioneel scannen, zou je moeten proberen om de streepjescode niet te laten scannen.
 
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »