Zebra

Zebra DS9208

Zebra's imager DS9208 kan alle 1D- en 2D-barcodes lezen met een snelheid en prestaties die meestal alleen met laserscanners worden bereikt.

Offerte aanvragen
De Symbol DS9208 barcodescanner maakt uw bedrijf toekomstbestendig, met behulp van geavanceerde optieken om elke streepjescode die u erin gooit te scannen. Mobiele couponing, telefonische ticketing en andere methoden voor het digitaal opslaan en verzenden van barcodes winnen voortdurend aan populariteit en de DS9208 kan die barcodes gemakkelijk lezen. De bolvormige kijklens op de barcodescanner elimineert schittering en reflecties die op schermen kunnen verschijnen, waardoor het scannen een fluitje van een cent wordt.

Als u ruimte wilt besparen of een grote doorsteek bij uw checkstand wilt voorkomen, is de DS9208 de barcodescanner voor u. Het kleine profielontwerp is slechts drie bij vijf en een halve duim, ongeveer dezelfde voetafdruk als een indexkaart. Het heeft ook een slank, eigentijds ontwerp dat geen aandacht trekt uit de esthetiek van uw bedrijf. Optionele modellen hebben ingebouwde Electronic Article Surveillance (EAS) -functionaliteit, waardoor het niet meer nodig is om een ​​stand-alone systeem te beheren en rommel bij uw checkstand tot een minimum te beperken.

De DS9208 heeft de tools om elke checkstand soepel te laten werken. De 2D-imager leest standaard 1D- en 2D-barcodes tot op 10 inch afstand en met een bewegingstolerantie ideaal voor zelfs grote volumes. Een optioneel parsingmodel voor stuurprogramma-licenties biedt uw medewerkers de mogelijkheid om gegevens van bestuurderslicenties te formatteren en te verzenden, waardoor fouten bij krediet- of klantloyaliteitstoepassingen worden versneld en geëlimineerd.

Hoewel ontworpen voor relatief veilige winkelomgevingen, is de DS9208 gebouwd om het vreemde ongeluk te overleven. De barcodescanner is gebouwd om druppels van 5 voet tot beton te weerstaan, en de IP50-afdichting zorgt ervoor dat stof geen storingen veroorzaakt. U krijgt ook een garantienorm van drie jaar, met optionele service vanaf de garantiedekking voor Start om u gerust te stellen met uw investering.
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »