Zebra

Zebra DS9808

De nieuwe DS9808-presentatiescanner van Zebra zet de traditie voort van de succesvolle MX2000: hoge flexibiliteit en een modern ontwerp met geavanceerde technologie. Het scant 1D, 2D en PDF417 barcodes met enorme snelheden tot 254 cm per seconde.

Offerte aanvragen
De Symbol DS9808 omnidirectionele barcodescanner geeft elke grote detailhandel- of supermarktomgeving het ultieme streepjescodescannen. Met de mogelijkheid om streepjescodes sneller dan 100 inch per seconde te scannen, komt er geen barcode voorbij deze scanner. Ontworpen als zowel een handheld als handsfree scanner, heeft de DS9808 een triggersensor op de basis om over te schakelen van autosense naar getriggerde scanmodus, waardoor de noodzaak voor het configureren van de scanner of het plaatsen in een onhandige autosense standaard overbodig is.

Optionele modellen hebben zowel een 2D-imager als een lange-afstand laserscanner, wat de nauwkeurigheid in de handheld-modus bevordert en snel scannen in de handsfree modus. In de lasermodus biedt de DS9808 een scanbereik tot 18 "voor UPC barcodes van 13 mil, fantastisch voor het scannen van grote, volumineuze of moeilijk oriënterende producten.

Met agressief scannen, geavanceerde gegevensanalyse en optioneel laserscannen is de DS9808 de ultieme twee-in-één oplossing voor het scannen van streepjescodes voor elke scanomgeving met groot volume.
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »