Zebra

Zebra DS9908

De ultieme prestatie en ontwerp. Handheld en handsfree gebruik, de DS9908 levert optimale prestaties, ongeacht of medewerkers items snel voor de scanner doorgeven of het oppakken om goederen op het aanrecht of in een kar te scannen.

Offerte aanvragen
De hybride camera's uit de DS9900-serie van Zebra overtuigen met hun prestaties en futuristische ontwerp. Ze brengen echt de toekomst van POS naar de detailhandel, incheckruimtes en gastvrijheid als het gaat om snel en uiterst nauwkeurig scannen. Het model DS9908R leest ook RFID's.

De imagers zijn ontworpen voor ambidexter gebruik en handsfree scannen. Zo zitten ze in de handstand in beide handen goed en scannen ze betrouwbaar in presentatiemodus wanneer de gebruiker zijn handen vol heeft. Schakelen tussen modi is heel eenvoudig: een gepatenteerde capacitieve aanraaksensor, samen met een versnellingsmeter, zorgt ervoor dat de imager onmiddellijk verandert van presentatiemodus naar handheld-modus zodra deze is opgepakt. In de presentatiemodus wordt de scanstraal automatisch aangepast zodat objecten in de buurt niet per ongeluk worden gescand. In de handheld-modus verandert de aanpassing automatisch, zodat objecten binnen een straal van 62 cm gemakkelijk kunnen worden vastgelegd.

De DS9900-serie is uitgerust met een 800 MHz-microprocessor en de exclusieve »PRZM Intelligent Imaging« -technologie van Zebra voor de best mogelijke prestaties bij het lezen van 1D, 2D en Digimarc barcodes. De DS9900-serie leest (bijna) alles: elektronische streepjescodes van smartphones, slecht leesbare, verfrommelde, vervaagde, glanzende, beschadigde streepjescodes en ook die met een slecht contrast. De leessnelheid is behoorlijk indrukwekkend: tot 610 cm / sec. in presentatiemodus.
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »