Honeywell

Honeywell ScanPal EDA60K

De ScanPal EDA60K mobiele computer, gebouwd op Android ™, biedt de perfecte combinatie van functies om gegevensinvoer te versnellen en de productiviteit te verhogen.

Offerte aanvragen

De ScanPal ™ EDA60K mobiele computer is Honeywell's nieuwe lichte industrie handheld-apparaat met een zeer aanpasbaar ontwerp. Van het goed ontvangen Android ™ -besturingssysteem en dual-band wifi
verbinding met robuuste opslagmogelijkheden en geavanceerde opties voor gegevensinvoer, is het ScanPal EDA60K-apparaat ideaal voor frontlijnwerkers in voorraadbeheer, distributiecentra en e-commerce
logistiek.


Het ScanPal EDA60K-apparaat beschikt over een ergonomisch numeriek fysiek toetsenbord met 30 toetsen en flexibele opties voor 1D- en 2D-scanengine - waardoor het zeer geschikt is voor het picken, verpakken, wegleggen en andere workflows waarvoor snel scannen op standaardbereik en frequente invoer van toetsenbordgegevens nodig is. Maar het heeft ook een eenvoudig te gebruiken modern aanraakscherm voor een intuïtieve, vereenvoudigde toegang tot het Android-systeem en essentiële zakelijke toepassingen.

De ScanPal EDA60K mobiele computer heeft een robuust en toch ergonomisch ontwerp dat downtime minimaliseert en de productiviteit van mobiele werknemers verbetert. Het is bestand tegen meerdere 1.5 meter (5 ft) valt naar beton en 1.000 (0,5 m) valpartijen, en is voorzien van IP64-bescherming tegen afdichting tegen stof en waterspray. Het levert ook de toonaangevende batterijlevensduur die een vol leven zal duren verschuiving en verder - het minimaliseren van de tijd en kosten die ontstaan ​​wanneer batterijen moeten worden opgeladen of vervangen.


Het ScanPal EDA60K-apparaat biedt robuuste duurzaamheid, een ergonomisch ontwerp en een perfect uitgebalanceerde combinatie van functies voor workflowworkflows voor licht magazijnbeheer. Voor klanten die Honeywell gebruiken CK3 mobiele computers, het biedt ook een lagere total cost of ownership vanwege de achterwaartse compatibiliteit met CK3 pistoolgreep en batterij opladen accessoires.

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »