Epson

Epson De TM-C3500 - kleuren etiketten labelprinter

De Epson TM-C3500 is een snelle, hoogwaardige kleurenetikettenprinter die is ontworpen om verschillende etiketten intern en goedkoop te kunnen afdrukken.

SKU: C31CD54012CD
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: Direct leverbaar
Offerte aanvragen

De TM-C3500 voegt hoogwaardige kleuren en on-demand veelzijdigheid toe aan uw etiketten, labels en kaartjes. De printer levert hoogwaardige afdrukken met hoge afdruksnelheden van maximaal 103 mm/sec en heeft afzonderlijke inktpatronen met inkt op pigmentbasis. Dit bespaart tijd en geld op het uitbesteden van de etiketproductie door etiketten on-demand in uw eigen bedrijf af te drukken.

Met de TM-C3500 kunt u eenvoudig uw eigen kleurenetiketten maken en afdrukken. Of u nu verpakkingsetiketten met kleurrijke logo's en afbeeldingen wilt afdrukken of tickets en ID-kaarten met belangrijke streepjescodes en productinformatie, dankzij deze printer hebt u hiervoor maar één apparaat nodig.

Dankzij de DURABrite Ultra-inktpatronen op pigmentbasis kunt u sneldrogende, zeer gedetailleerde etiketten maken die niet vlekken, die waterbestendig zijn en niet vervagen. Dankzij de duurzame kwaliteit van gepigmenteerde inkten zijn uw etiketten niet alleen zeer fraai, maar ook zeer geschikt voor diverse omgevingen. Met deze veelzijdige kleurenetikettenprinter voldoet u aan de GHS-richtlijnen voor chemische etiketten aangezien de gepigmenteerde inkt in combinatie met de PE Matte Label-media ideaal is voor extreme omstandigheden. Hiermee kunt u nauwkeurige en veegvaste afdrukken maken die bestendig zijn tegen water en de meeste chemicaliën.

U kunt eenvoudig afdrukken op uiteenlopende materialen, inclusief papier met een matte of glanzende coating en filmetiketten. Dit betekent dat u etiketten op maat kunt maken die aan uw wensen voldoen. Op het LCD-scherm worden de inktniveaus en de printerstatus weergegeven en omdat u de printer aan de voorzijde bedient en de software eenvoudig te installeren is, hebt u geen gespecialiseerde training nodig om de printer te kunnen bedienen.

Dankzij de innoverende inkjettechnologie van Epson zijn de kosten per label voor deze etikettenprinter laag, waardoor u afdrukkosten bespaart. Er wordt geen inkt verspild, want dankzij de individuele inktpatronen hoeft u alleen de verbruikte kleur te vervangen.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »