Epson

Epson TM-P20 Series draagbare kassabonprinter

Betrouwbaar afdrukken onderweg van de grootste Europese fabrikant van POS-printers1. De TM-P20 is onze kleinste en lichtste mobiele kassabonprinter, ideaal voor retailmedewerkers, horecapersoneel, voor het afdrukken van on-board tickets en voor ieder...

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: Direct leverbaar
Offerte aanvragen > Vergelijk
De TM-P20 is minder dan de helft kleiner2 dan ons andere 2-inch model en ongeveer tweederde lichter3. Dankzij de hoge afdruksnelheid (tot 100 mm/sec.) en batterijduur van maximaal acht uur, is het een ideaal apparaat voor drukke winkelmedewerkers die aankopen moeten afhandelen op de winkelvloer, restaurantpersoneel bij de bediening van klanten en voor het afdrukken van tickets aan boord van bussen of treinen. Het model is ook voorzien van een riemklem voor handenvrij vervoer.

Probleemloze connectiviteit

Met onze intelligente ePOS-technologie kunnen TM-printers rechtstreeks vanuit de webbrowser of via een native functie op de meeste smart devices worden bediend. Dankzij de NFC-functionaliteit (Near Field Communication) kunnen mobiele telefoons en/of tablets eenvoudig aan de printers worden gekoppeld. Koppeling aan streepjescode is eveneens beschikbaar voor apparaten zonder NFC voor een snellere en eenvoudigere afhandeling.

Robuust

We weten hoe frustrerend vertraging kan zijn. Daarom leveren wij de TM-P20 met een aantal functies die ervoor zorgen dat het apparaat ononderbroken functioneert. Ter bescherming tegen ongelukjes is het apparaat bestand tegen een valtest tot 150 cm en is het, dankzij de optioneel bijgeleverde hoes, IP-54-gecertificeerd voor schok- en waterbestendigheid.

Eenvoudig te gebruiken

Eenvoudige, intuïtieve bediening en LED-indicatorlampjes maken het navigeren op de printer bijzonder gemakkelijk. De inlooppapierinvoer maakt het vervangen van papier eenvoudig, zelfs onderweg.

  • Licht en compact: Ideaal voor het afdrukken van kassabonnen en tickets onderweg
  • ePOS-afdrukken: Maakt afdrukken mogelijk vanaf elk mobiel apparaat zonder drivers te installeren
  • Lange batterijduur : Batterijduur van maximaal 26 uur voor continu gebruik. (Inclusief oplader)
  • NFC en koppeling aan streepjescode: Eenvoudige koppeling van mobiele telefoons of tablets aan de printer
  • Hoge afdruksnelheden: Tot 100 mm/s, voor snel afdrukken van kassabonnen en afhandelen van transacties
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.

Gerelateerde producten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »