Epson

Epson TM-P60II Draadloze, draagbare thermische printer

De Epson TM-P60II is een innovatieve, draadloze en mobiele kassabonprinter van ´s werelds meest toonaangevende fabrikant van printers voor commerciële toepassingen. Werken met de draagbare TM-P60II is super eenvoudig.

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: Direct leverbaar
Offerte aanvragen > Vergelijk

De Epson TM-P60II is een innovatieve, draadloze en mobiele kassabonprinter van ´s werelds meest toonaangevende fabrikant van printers voor commerciële toepassingen1. Werken met de draagbare TM-P60II is supereenvoudig. U drukt rechtstreeks af vanaf elk geschikt mobiel apparaat– een stuurprogramma is niet vereist.

WiFi BS-Autocutter Bluetooth  

Dankzij de geïntegreerde, intelligente software Epson ePOS-Print kan de TM-P60II vanuit online toepassingen XML-opdrachten ontvangen en direct afdrukken via alle populaire webbrowsers. Integratie en onderhoud zijn hierdoor heel eenvoudig.

Klik hier voor de brochure

De krachtige TM-P60II drukt kassabonnen af met een snelheid van maximaal 100 mm/sec., zodat u uw klanten vlug van dienst kan zijn. De efficiëntie wordt verder verhoogd door toepassing van een handig drop-in papierlaadsysteem. 

Mede dankzij de robuuste behuizing staat de TM-P60II garant voor optimale betrouwbaarheid. In de Bluetooth-modus werkt u tot 46 uur op één batterijlading. Met de optionele oplader kunnen maximaal vier batterijen tegelijkertijd worden opgeladen. 

  • Gemak: Draadloos mobiel afdrukken
  • Uitstekende prestaties: Drukt kassabonnen af tot max. 100 mm/sec.
  • Betrouwbaarheid: Compact en robuust ontwerp
  • Epson ePOS-Print: Compatibel met XML-opdrachten
  • Eenvoudige integratie: Installeren/bijwerken van drivers is niet nodig
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »