Epson

Epson TMT88 V-iHUB - Cloudprinter - XML-print vanuit HTML5-compatibel browsers

Op basis van de beproefde ePOS printtechnologie, biedt de TM-T88V-iHub intelligente bonprinter veelzijdige aansluitmogelijkheden voor POS-randapparatuur. Sluit zeer eenvoudig een kassalade, barcode scanner of toetsenbord aan op de printer.

Levertijd: Direct leverbaar
Offerte aanvragen > Vergelijk
Op basis van de beproefde ePOS printtechnologie, biedt de TM-T88V-iHub intelligente bonprinter veelzijdige aansluitmogelijkheden voor POS-randapparatuur. Sluit zeer eenvoudig een kassalade,  barcode scanner of toetsenbord rechtstreeks op de printer aan. De ePOS-interface verzorgt de communicatie met de web-based applicaties.

Print aankoopbewijzen via XML markup language rechtstreeks van een webapplicatie met de intelligente Epson bonprinter TM-T88V-iHub, zonder installatie van drivers. De bewezen ePOS printtechnologie zorgt voor een moderne Cloud computing en meer mobiliteit voor order management en voor bij de kassa. De TM-T88V-iHub interpreteert de XML-commando's van een HTML5-compatibele browser, dankzij de intelligente interface kun je werken zonder PC. Dit bespaart kosten voor zowel de hardware als de infrastructuur. Met een printsnelheid van 300 mm / seconde, produceert de TM-T88-iHub bonnen van 58 en 80 mm breed. De kwaliteit is uitzonderlijk goed, en met een grijsschaal van 7 dots / mm (180 dpi) geeft hij uitstekende logo's grafieken en afbeeldingen weer. 
 

  • Intelligente printer met geïntegreerde web-server
  • Directe aansluiting poorten voor toetsenbord, barcode scanners, enz.
  • Receipt afdrukken via XML commando vanuit een webbrowser
  • Platform-onafhankelijke werking zonder drivers
  • Snel grijstinten afdrukken met 300 mm / s, 58 of 80 mm breed ontvangsten

CPU:
Memory:
HDD:
OS support:
Display size:
Resolutie:
Helderheid:
Mounting:
Afmetingen (LxBxH):
Gewicht:

Gerelateerde producten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »