Newland

Newland FM430 Barracuda

De nieuwe FM430 Barracuda is de meest agressieve en efficiënte fixed-mount scanner van Newland tot nu toe, waardoor het een krachtige all-round oplossing is.

Offerte aanvragen

De nieuwe FM430 Barracuda is de meest agressieve en efficiënte fixed-mount scanner van Newland tot nu toe, waardoor het een krachtige all-round oplossing is. Hij is uitgerust met een megapixelcamera die vrijwel elke 1D- en 2D-streepjescode met indrukwekkende snelheid en gemak scant. Bovendien zorgen de programmering, de IR-sensor en de lichtsensor ervoor dat gebruikers blijven bewegen, zelfs bij weinig licht. De combinatie van deze functies zorgt ervoor dat het apparaat de sokken van vergelijkbare scanners in de branche echt uitschakelt. Hiermee kan het snel barcodes ophalen, waardoor het eenvoudig te gebruiken is, zelfs voor onervaren gebruikers.

Megapixel camera.
De FM430 Barracuda is een krachtige krachtbron voor het scannen van streepjescodes. Ongeacht het type barcode dat wordt aangeboden, met de megapixelcamera kunnen gebruikers 1D- en 2D-barcodes scannen, inclusief zeer kleine, met indrukwekkende snelheid en gemak.

Pittig, ook in minder dan perfecte omstandigheden.
Een combinatie van de IR-sensor en de lichtsensor helpt om werknemers in beweging te houden, zelfs bij weinig licht. Het sterke, witte licht zorgt ervoor dat barcodes altijd goed verlicht zijn.

Handsfree of handmatig scannen.
Bedrijven die automatisch scannen zoeken om handarbeid te verlichten, kunnen de FM430 Barracuda instellen voor handsfree scannen. Als alternatief kan, indien gewenst, een handmatige triggerknop worden gebruikt.

Intelligent programmeren.
De sensoren van de FM430 Barracuda passen automatisch de helderheid van de aanvullende verlichting aan op basis van het licht dat van de streepjescode reflecteert. Dit maakt het ook een optimale oplossing voor het scannen vanaf schermen van mobiele telefoons. Afhankelijk van de toepassing kan de scanner worden ingesteld om optimaal te lezen van dichtbij en over grote afstanden.

Betrouwbaar buitengebruik.
Met een IP-classificatie van 54 kan deze scanner met vaste bevestiging in een behuizing worden geplaatst en buitenshuis worden gebruikt zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over stof of vocht.

Heldere laser-richter (optioneel).
De FM430 Barracuda is verkrijgbaar met een rode kruislaser die scannen eenvoudig en intuïtief maakt, zelfs voor de meest onervaren gebruikers.

FM430 (1)
FM430 Barracuda (1)
Newland FM430 Barracuda (1)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »