Newland

Newland FM50 Pike

De FM50 Pike bevat twee scan-engines aan de binnenkant: 1D en 1D + 2D voor bredere barcodes, die kunnen worden gescand met automatische detectiemodus en met buitengewone snelheid.

Offerte aanvragen

De FM50 Pike bevat twee scan-engines aan de binnenkant: 1D en 1D + 2D voor bredere barcodes, die kunnen worden gescand met automatische detectiemodus en met buitengewone snelheid. Product is speciaal ontwikkeld voor het lezen van zeer brede 1D-barcodes en 2D-barcodes die worden gebruikt in energierekeningen, bijvoorbeeld in betaalautomaten of geldautomaten. De scanner kan ook worden gebruikt in kiosken, loyaliteitsprogramma's of ticketvalidatie en meer. De FM50 Pike past gemakkelijk in een verscheidenheid aan ruimtes met beperkte ruimte, met een zeer kleine footprint. Het kan worden geïntegreerd in de apparatuur en ook worden gebruikt als een stand-alone scanner.

De combinatie van IR- en lichtsensoren die in de scanner zijn ingebouwd, helpt u om barcodes met een hoge gevoeligheid vast te leggen. Ze kunnen de helderheid van aanvullende verlichting automatisch aanpassen op basis van het gereflecteerde licht van de streepjescode.

Met IP54 wordt snoek FM50 voorspeld door stof en vocht. Het is bestand tegen een val van maximaal 1,5 meter, waardoor het apparaat niet gemakkelijk kan worden beschadigd.

Uitstekende decoderingsprestaties.
De FM50 Pike bevat binnenin twee scanengines: 1D en 1D + 2D voor bredere barcodes, die met buitengewone snelheid kunnen worden gescand.

Moeiteloos scannen van scherm.
De FM50 Pike kan de streepjescodes op het scherm lezen - van mobiele telefoons en LCD-schermen. Bovendien kan de scanner barcodes detecteren die bedekt zijn met een beschermende film.

Automatische belichtingsregeling.
De combinatie van IR- en lichtsensoren helpt u barcodes met een hoge gevoeligheid vast te leggen. Ze kunnen de helderheid van aanvullende verlichting automatisch aanpassen op basis van het gereflecteerde licht van de streepjescode.

Flexibel en eenvoudig te integreren.
De compacte en lichtgewicht FM50 Pike past gemakkelijk in een verscheidenheid aan ruimtes met beperkte ruimte, met een zeer kleine footprint. Het kan worden geïntegreerd in de apparatuur en ook worden gebruikt als een stand-alone scanner. Het product wordt geleverd met een 2 meter lange USB- of RS232-interfacekabel.

Hoge industriële bescherming.
Bij IP54 wordt de scanner voorspeld door stof en vocht. Het is bestand tegen een val van maximaal 1,5 meter, waardoor het apparaat niet gemakkelijk kan worden beschadigd.

FM50 (1)
FM50 Pike (1)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »