Newland

Newland FR21 Neon

De FR21 Neon is gebouwd om een optimale klantervaring te creëren op het verkooppunt. Het scant snel en gemakkelijk, zelfs voor de meest onervaren gebruiker.

Offerte aanvragen
Klantgerichte scanoplossing.
Eerste keer, telkens bij het scannen van 1D- en 2D-barcodes vanaf een LCD-scherm. De FR21 Neon is gebouwd om een ​​optimale klantervaring te creëren op het verkooppunt. Het scant snel en gemakkelijk, zelfs voor de meest onervaren gebruiker, waardoor het een ideale oplossing is voor toepassingen zoals mobiele betalingen, klantentrouw en ticketverificatie.
Past uw POS perfect.
De FR21 Neon is ontworpen als een modern en aantrekkelijk apparaat dat u volledig kunt aanpassen aan uw merk en POS. Door het compacte formaat is het ideaal voor plaatsing op een klein bureau, een winkelschap of aan het aanrecht, waar ruimte cruciaal is. Voor extra flexibiliteit kan de scankop tot 35 ° worden gekanteld om voorwerpen van verschillende vormen en afmetingen te bevatten.
Subtiele, bescheiden verlichting.
De FR21 Neon is uitgerust met een subtiel, wit licht dat de scanprestaties optimaliseert zonder onnodige aandacht te trekken wanneer deze naar buiten wordt gericht. Bovendien helpt de scherptediepte klanten om snel te scannen zonder dat het apparaat onnodig oplicht.
Pas aan voor uw merk.
Het is gemakkelijk en betaalbaar om de FR21 Neon op uw merk af te stemmen. De volledig vlakke voorzijde leent zich uitstekend voor eenvoudige omslagontwerpen en het ronde venster (diameter 2,8 cm) onder de scanner heeft LED-verlichting erachter, wat extra zichtbaarheid biedt voor een bedrijfslogo dat erboven is geplaatst. Hiermee kunt u het uiterlijk van het apparaat aanpassen, zelfs voor kleine hoeveelheden.

Voor grote bestelhoeveelheden kan de kleur van de volledige desktopscanner worden aangepast voor verdere aanpassing.
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »