Handheld

Handheld SP400X

De SP400X is de eerste en enige scan-en-printoplossing die tweedimensionale (2D) beeldscanningstechnologie, een inkjet-printer en draadloze communicatie in één apparaat integreert.

Offerte aanvragen > Vergelijk

De SP400X is de eerste en enige scan-en-printoplossing die tweedimensionale (2D) beeldscanningstechnologie, een inkjet-printer en draadloze communicatie in één apparaat integreert. Hij is ontworpen voor veelvuldig handmatig scannen en labelen bij logistieke operaties.

Klik hier voor de brochure

De SP400X is een ideale oplossing voor magazijnen, koeriers-diensten en andere logistieke bedrijven. Deze draagbare, robuuste, gebruiksvriendelijke en krachtige printoplossing print rechtstreeks op pakjes of andere oppervlakten en elimineert dus de kosten en tijd die het afzonderlijk printen van labels vereist.

 De SP400X is gebaseerd op patenten en technologie die onder licentie van HP valt, de wereldwijde marktleider op het gebied van printen en beeldweergave. En de apparaten maken gebruik van de originele HP-inkjet cartridges, die elke keer opnieuw zorgen voor een schone en goed leesbare afdruk.

De lichte SP400X kan meer dan 1.250 scans en prints per uur afhandelen en scant en print met een snelheid van twee seconden per cyclus. Hij werkt op een lithium-ion batterij die tot 7.000 scans en prints per laadbeurt kan leveren. Zijn 2,5 cm grootte kubusvormige printcartridges zijn ontworpen om duizenden prints van 0.53" x 2" (1.5 cm x 6 cm) te produceren. Dankzij de Wi-Fi compatibiliteit kan het apparaat naadloos in bestaande IT-omgevingen worden geïntegreerd en kan het rechtstreeks en realtime met uw back officesysteem communiceren. En voor ultieme efficiëntie print de SP400X rechtstreeks op verpakkingen, waardoor hij minder kost en minder afval produceert dan een thermische labelprinter.

 Om het apparaat te bedienen richt de gebruiker de scanner van de SP400W op een 1D- of 2D-barcode, postcode of OCR-code om management informatie over het supply chain vast te leggen. De geïntegreerde Wi-Fi module van de SP400X stuurt de gegevens naar een magazijnbeheerssysteem en ontvangt de gegevens die naar het apparaat worden teruggestuurd. Zodra de nieuwe informatie is ontvangen, kan de gebruiker met de SP400X over het gebied dat moet worden bedrukt rollen en het apparaat brengt rechtstreeks een sneldrogend, vlekvrij, niet-giftige afdruk aan op elk type verpakking: normaal papier, pakpapier, verpakkingstape, gecoate labels, polypropyleen, polyester of polyethyleen.

Het ontwerp van de SP400X Imprinter is geoptimaliseerd voor gebruiksgemak, met hypoallergene materialen voor maximaal comfort. Het apparaat heeft een IP53-rating voor duurzaamheid. Dat wil zeggen dat het beschermd is tegen stof en waternevel voor onbelemmerd robuust, mobiel gebruik in supply chain omgevingen.

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »