Newland

Newland HR11+ Aringa

Met operationele stroomlijnen in gedachten zorgt de HR11 + Aringa voor meer efficiëntie en comfort voor de operator voor intensief scannen in de hand.

Offerte aanvragen

Met operationele stroomlijnen in gedachten zorgt de HR11 + Aringa voor meer efficiëntie en comfort voor de operator voor intensief scannen in de hand. De compacte behuizing is duurzaam (1,5 m valsnelheid) en licht van gewicht (120 g). Het ergonomische ontwerp zal de vermoeidheid van de gebruiker verminderen en het comfort van de machinist voor dagelijks intensief scannen in de hand optimaliseren.

Waar voor je geld
De HR11 + Aringa is compact en ergonomisch ontworpen, waardoor hij comfortabel is tijdens dagelijks gebruik. Het levert uitstekende scanprestaties met een 2500-pixel lineaire imager en biedt een uitstekende gebruikerservaring voor een betaalbare prijs.

Ergonomisch ontwerp.
De HR11 + Aringa combineert ergonomie en esthetiek in het ontwerp en zorgt voor comfort voor de machinist en productiviteit voor intensief scannen in de hand.

Scannen van papier en scherm.
Uitgerust met de NLDC-technologie van Newland (1D-decoderchip), is de HR11 Aringa geoptimaliseerd voor het snel scannen van 1D barcodes die op papier zijn afgedrukt of op het scherm worden weergegeven om de uiteenlopende vereisten van Retail-scanning en nieuwe toepassingen, waaronder O2O (Online2Offline) te ondersteunen.

Opvouwbare slimme standaard beschikbaar.
Een opvouwbare slimme standaard is beschikbaar voor de HR11 Aringa, zodat u snel kunt schakelen tussen handmatig scannen en handsfree scannen.

HR11+ (1)
HR11+ Aringa (1)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »