Newland

Newland HR22 Dorada

De HR22 Dorada biedt een kosteneffectieve oplossing voor het vastleggen van gegevens waarmee klanten kunnen genieten van de mogelijkheden van de 2D-barcodescanner voor de prijs van een 1D-scanner.

Offerte aanvragen

De HR22 Dorada biedt een kosteneffectieve oplossing voor het vastleggen van gegevens waarmee klanten kunnen genieten van de mogelijkheden van de 2D-barcodescanner voor de prijs van een 1D-scanner. Uitgerust met de decoderchip van de derde generatie van Newland, ondersteunt de Dorada uitstekende scanprestaties. Met zijn ontwerp zorgt hij voor productiviteit en comfort. Deze scanner is een ideale goedkope oplossing voor toepassingen zoals traceerbaarheid van producten, beheer van inkoop en verkoop, voorraad- / voucherbeheer en kantoorautomatisering.

Kostenefficiënt
De HR22 Dorada is specifiek ontwikkeld om een kosteneffectieve oplossing voor het vastleggen van gegevens te bieden waarmee klanten kunnen genieten van de mogelijkheden van een 2D-scanner voor de prijs van een 1D-scanner. Dit zonder compromissen te sluiten op het gebied van scanprestaties, ergonomie of ontwerp.

Elegante verschijning
De HR22 Dorada combineert ergonomie en esthetiek in zijn ontwerp en zorgt voor comfort en productiviteit van de machinist voor intensief handmatig scannen. De scanner is bij uitstek geschikt voor toepassingen in het verkooppunt en O2O (Online2Offline).

Buitengewone prestatie
Uitgerust met de decoderchip van de derde generatie van Newland kan de HR22 Dorada moeiteloos high-density, high-volume en vervormde barcodes vastleggen die op papier zijn gedrukt of op het scherm / mobiele telefoons worden weergegeven.

Duurzame constructie
De HR22 Dorada heeft een IP42-classificatie en is valbestendig tot 1,2 m. De duurzame behuizing garandeert optimale bescherming.

HR22 (1)
HR22 Dorada (1)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »