Newland

Newland HR42-HD Halibut

Ontworpen en gebouwd om de lat hoger te leggen, levert de HR42-HD Halibut maximale prestaties en een betrouwbare robuuste buitenkant.

Offerte aanvragen

Ontworpen en gebouwd om de lat hoger te leggen, levert de HR42-HD Halibut maximale prestaties en een betrouwbare robuuste buitenkant. Met zijn megapixelcamera bereikt de handheld-scanner een geheel nieuw prestatieniveau waarmee vrijwel elke 1D- en 2D-streepjescode op papier, plastic en metaal kan worden gescand, evenals een reeks directe onderdeelmarkeringen (DPM's).

Scan vrijwel elke barcode.
Stroomlijn en optimaliseer uw productielijn met de HR42-HD Halibut. Met behulp van geavanceerde technologie verbetert het apparaat het scannen van vrijwel elke 1D- en 2D-streepjescode die is afgedrukt op papier, plastic en metaal, evenals een reeks directe onderdeelmarkeringen (DPM's).

Ongeëvenaarde prestaties.
Met zijn megapixelcamera verhoogt de HR42-HD Halibut de lat voor handheld scanners. Het is in staat om kleinere, dichte barcodes en beschadigde barcodes sneller en nauwkeuriger te lezen, wat zorgt voor maximale productiviteit ongeacht wat.

Gebruiksvriendelijke richttechnologie
Ontworpen met de eindgebruiker in het achterhoofd, heeft de HR42-HD een scherpe en nauwkeurige laser-richter voor het scannen van aanwijzen en scannen.

Oerdegelijke architectuur.
Uw medewerkers kunnen de HR42-HD Halibut de hele dag door gebruiken met vertrouwen, dankzij de valbestendige behuizing (1,8 m). Ontworpen voor licht industriële omgevingen, de HR42-HD Halibut werkt gewoon, zelfs als ze tegen elkaar stoten of vallen.

Beschikbaar met Autosense-standaard voor handsfree-toepassingen.

HR42-HD (1)
HR42-HD Halibut (1)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »