Feig

Feig HyWEAR compact

De krachtige elektronica identificeert 1D- en 2D-barcodes, UHF RAIN RFID-tags of beide als hybride gegevensverzamelingstool. Het apparaat is genest op een comfortabele handboei, de vingers, hand en arm van de gebruiker vrij laten om te bewegen.

Offerte aanvragen

HyWEAR compact is een ideale tool voor gebruik in magazijn, distributie, productie, bagageafhandeling, pakketbezorging en logistieke operaties waarbij werknemers fysiek omgaan met items zoals het picken, verpakken, leveren of verplaatsen van goederen in de uitvoering van hun
baan, terwijl ook de taak om gegevens te verzamelen. Als een draagbaar apparaat zijn de handen van de arbeider volledig onbelast om items op te pakken en te verplaatsen.
De ultramoderne WiFi van HyWEAR compact biedt het hoogste gebruiksgemak met de mogelijkheid om van de ene radiocel naar de andere te reizen zonder speciale ontvangststations. Met WiFi-roaming kan de HyWEAR compact automatisch overschakelen van de ene radiocel naar de andere zonder in te loggen - het apparaat maakt op transparante wijze verbinding met het nieuwe WiFi-toegangsknooppunt terwijl het zich binnen het bereik van een sterkere knoop verplaatst en naadloos wordt geïntegreerd in bestaande procesketens. Bovendien kunnen meerdere apparaten in een radiocel via WiFi met het ethernet worden verbonden.

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »