Feig

Feig ID MAX.U1002

ID MAX.U1002 is een UHF Vehicle Access Control Reader die de kenmerken van een RFID-lezer en een toegangscontroller in één apparaat combineert.

Offerte aanvragen

Voor de identificatie van een voertuig in verband met de ID MAX.U1002 worden passieve, onderhoudsvrije UHF-transponders gebruikt, die achter de voorruit van het voertuig kunnen worden geplakt. ID MAX.U1002 heeft een beveiligde sleutelopslag met volledige ondersteuning voor transponders met coderingstechnieken volgens de EPC Klasse 1 Gen 2 V2-specificatie zoals NXP UCODE DNA voor een maximale beveiliging van uw toepassing. Dit maakt een veilige authenticatie van gedetecteerde transponders mogelijk en verbiedt toegang van transponders met gekloonde serienummers.
Met ID MAX.U1002 kunnen bijna 9.000 toegangsrechten worden beheerd en ongeveer. 3.000 toegangscontrolegebeurtenissen kunnen worden opgeslagen. Elke gebruiker kan worden toegewezen aan extra temporele toegangsparameters. Hiervoor zijn er 15 door tijd definieerbare tijdzones beschikbaar. Vakanties en vakantiedagen kunnen eenvoudig worden opgenomen.
Voor het bewaken van meerdere rijstroken of het gelijktijdig controleren van binnenkomst en vertrek, zijn er twee antennepoorten en twee digitale uitgangen beschikbaar, of twee relais als signaalgever voor slagboom- of poortbesturingseenheden.

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »