Datalogic

Datalogic Magellan 9300i

De Magellan ™ 9300i-camera's hebben een traditionele motorkaphoogte met grote horizontale en verticale vensters.

Offerte aanvragen
De Magellan ™ 9300i-scanner en scanner / schaal: een nieuwe klasse van hoogwaardige barcodescanners. Met digitale camera's in alle vlakken lezen de 9300i-scanners naadloos zowel de 1D- als de 2D-streepjescode zonder dat de kassier zich hoeft te oriënteren.

Met een meer traditionele motorkaphoogte en grote horizontale en verticale vensters, biedt de Magellan 9300i een optimale positionering voor POS- of self-checkout-touchscreens, betaalterminals en printers, terwijl ergonomisch comfort wordt gehandhaafd voor zowel zittende als staande kassamedewerkers.

Met de optionele Magellan Customer Service Scanner (CSS) kunnen retailers hun klanten eenvoudig betrekken bij mobiele commerce-programma's, waardoor ze barcodes kunnen scannen vanaf het scherm van hun mobiele telefoon of papieren coupons, terwijl de kassier reguliere artikelen parallel blijft scannen, wat resulteert in een aanzienlijke hoeveelheid verlaging van de totale transactietijd.

Innovatieve functies en opties zoals ScaleSentry ™ technologie voor krimpmonitoring / preventie, AllWeighs ™ platters en de ondersteuning van alle grote EAS-systemen maken 9300i speciaal gebouwd om retailers te helpen krimp bij de POS te verminderen.
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »