Datalogic

Datalogic Magellan 9800i

De Magellan ™ 9800i-beeldvormingsscanner heeft een lage motorkaphoogte en leest 1D-, 2D- en Digimarc®-streepjescodes.

Offerte aanvragen
De Magellan 9800i-scanner biedt state-of-the-art imaging met hoge betrouwbaarheid, ontworpen om een maximale doorvoer te bieden voor zowel 1D- als 2D-barcodes. Deze scanner is 's werelds eerste barcodescanner voor boodschappen, volledig aangedreven door hoogwaardige digitale beeldbewerking.

Het opvallende ontwerp verbetert de ergonomie door de lagere motorkaphoogte, waardoor de POS- of Self-Checkout-touchscreens, betaalterminals en bonprinters beter kunnen worden geplaatst. De gecentreerde luidspreker biedt audiofeedback met aanpasbare WAV-bestanden voor meer getrouwheid. Het grote horizontale venster is ergonomisch geplaatst voor zowel staande als zittende kassiers.

Een unieke optionele functie is de Top Down Reader (TDR) die zorgt voor een naadloze scan van items met de hoogste markering. De Magellan 9800i-scanner met TDR heeft ook een klantgerichte imager waarmee winkelend publiek snel en gemakkelijk zelf digitale coupons kan scannen van mobiele apparaten, coupons op papier en klantenkaarten.
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »