Datalogic

Datalogic Memor 1

De Datalogic Memor 1 is de PDA voor elke toepassing voor gegevensregistratie, verkoop op de werkvloer of voor in het magazijn.

Offerte aanvragen

Memor ™ 1
Memor 1 is de PDA voor elke toepassing voor gegevensregistratie, verkoop op de werkvloer of voor in het magazijn.

Meerdere apparaten in één
De Memor 1 wordt geleverd met een krachtig Qualcomm Snapdragon-platform en beschikt over Android ™ 8.1 (Oreo) met GMS. Dit apparaat is verkrijgbaar in twee vormfactoren: een draagbare versie die lijkt op een robuuste smartphone of een pistoolgreepversie met een comfortabele trigger. De robuuste zwarte behuizing staat toe dat dit apparaat in bijna elke toepassing wordt gebruikt.

Draadloze oplaadstations - enkele en 3-slot
Het Memor 1-apparaat wordt opgeladen met behulp van de nieuwste draadloze oplaadmogelijkheden technologie die de noodzaak voor het reinigen van contacten op het apparaat en docks.  

Boost en snel laden
Het Memor 1-apparaat heeft minder dan 2 uur nodig om de batterij volledig op te laden en de Boost Recharge maakt gebruik binnen enkele minuten na het opladen mogelijk.

Stem communicator
De Memor 1 kan ook worden gebruikt als een telefoon of PTT-apparaat met behulp van de Voice over Internet Protocol (VoIP), gebruikmakend van uw wifi-netwerk voor communicatie.

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »