Metrilus

Metrilus MetriXFreight L

Met gebruik van MetriXFreight L heeft u snel en accuraat de afmetingen (en gewichten) van uw volledige cargo. Dit systeem bied u de mogelijkheid om binnen enkele milliseconden de afmetingen van uw pallets en andere complexe objecten op te meten.

Offerte aanvragen > Vergelijk

MetriXFreight L
Met gebruik van twee 3D camera’s heeft u binnen enkele milliseconden de afmetingen van uw pallets en/of andere complexe objecten.

De Software van MetriXFreight maakt het mogelijk om zonder gebruikersinteractie de meeting te starten. Door de zending onder de camera’s te rijden/schuiven begint het systeem met meten van het object. De gemeten waarden wordt omgezet in een barcode (std. code 128), welke gescand kan worden wanneer u gebruik maakt van handscanners, PDA’s, Mobiele terminals of zelfs tablets.

Naast de gemeten waarden (hxbxl) maakt het systeem een foto van het object onder de camera’s. Deze foto kan voor kwaliteitsdoeleinden gebruikt worden.

Het MetriXFreight L systeem koopt u als een plug & play systeem. Toch een integratie in het eigen WMS systeem? Vraag via bovenstaande link extra informatie aan een van onze medewerkers.

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »