Honeywell

Honeywell Orbit 7190g

De Orbit 7190g-scanner gaat door met de bewezen, superieure 1D-laserscannerprestaties van scanners uit de Orbit-serie - maar voegt een gebiedsbeeldzoeker toe voor het naadloos scannen van digitale 1D-, 2D- en PDF-codes in een enkel, handig apparaat.

Offerte aanvragen
De omni-directionele presentatiescanner Honeywell Orbit is een instelling op het POS. De Orbit 7190g integreert naadloos en breidt toepassingsmogelijkheden uit. De handige draaibare montageplaat van de Orbit zorgt voor meer efficiëntie: een rotatie naar de klant schakelt de laser automatisch uit en de 2D-gebiedsafbeeldingsfunctie aan. Draai hem weer terug en de Orbit keert automatisch terug naar de omnidirectionele 1D-lasermodus. Profiteer van superieure laserscansnelheden op de POS en scoor punten met klanten met de geïntegreerde 2D-zone-imager, betaling, couponing en loyaliteitstoepassingen.

De compacte hybride barcodescanner creëert meer ruimte op de toonbank. Benzinestations, apotheek of supermarkt kassa's zijn daarom ideale gebruiksgebieden. Maar het is ook uitstekend geschikt voor evenementenruimtes of in de gezondheidszorg, bijvoorbeeld bij de receptie van patiënten. Verschillende interfaces van een toetsenbordwig tot een seriële of USB-poort zorgen voor een niet-problematische installatie op een later tijdstip. Door zijn lichte gewicht van slechts 410 g is de 7190g uitermate geschikt voor gebruik als een omni-directionele handscanner, bijvoorbeeld voor het scannen van grote en omvangrijke voorwerpen die niet op de kassa kunnen worden getild.
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »