Datalogic

Datalogic PowerScan PBT9100

De PowerScan ™ PBT9100 is een draadloze lineaire imager apparaat met Bluetooth ® draadloze technologie.

Offerte aanvragen > Vergelijk

De PowerScan PBT9100 lineaire imager is een draadloos apparaat dat state-of-the-art prestaties levert in een industrieel product en beschikt over standaard Bluetooth® draadloze technologie. Deze lineaire imager introduceert de innovatieve nieuwe scanningtechnologie van Datalogic, waarbij een groene scanlijn wordt geïmplementeerd met dezelfde definitie van een laserstraal met alle voordelen van een lineaire imager.

De PBT9100-imager beschikt ook over de exclusieve 3 groene lampjes (3GL ™) van Datalogic voor superieure leesfeedback. De gepatenteerde 'Green Spot'-technologie rechtstreeks op de code en de dubbele Good Read-led op de bovenkant van de kap vergroten het zicht onder elke hoek.

De mechanica van de PBT9100-imager is ontwikkeld en getest om bestand te zijn tegen extreme omgevingscondities, met behoud van consistente leesprestaties zonder verlies van prestaties of betrouwbaarheid. De ergonomische behuizing is lichtgewicht en goed uitgebalanceerd om optimaal bedieningscomfort te bieden tijdens scanintensieve bewerkingen. All models have multi-interface capabilities featuring the most popular interfaces; RS-232, Keyboard Wedge and USB.

Datalogic Powerscan 9100 (1)
pbt9100 (1)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »