Zebra

Zebra RFD8500

Voeg high-performance volgende generatie RFID- en 1D / 2D-streepjescodescanning toe aan de mobiele apparaten van vandaag en morgen - eenvoudig, gemakkelijk en voordelig.

Offerte aanvragen

Introductie van de Zebra RFD8500-serie UHF RFID-lezers en barcodescanners! Met deze apparaten kunt u uw Android- of iOS-gebaseerde mobiele computers (van Zebra of andere compatibele externe bedrijven) inschakelen om tegelijkertijd gegevens van meerdere RFID-tags te verzamelen en de barcodes scannen met een klik van de trigger. Koppel deze slee met Bluetooth aan uw mobiele apparaat, sluit het apparaat aan op de bovenste houder van de RFD8500 en heb een alles-in-een scanoplossing voor zowel codes als RFID-tags. Of plaats uw aangesloten apparaat in een houder en gebruik de lezer in de zelfstandige modus. Hoe dan ook, je zult snel data verzamelen met minimale setup.

Door nu te werken met Android- en iOS-apparaten communiceert de RFD8500 binnenkort met Windows-machines, waardoor het een oplossing is voor vandaag en morgen. Met RF-technologie kunnen meerdere gegevensitems van elke tag worden verzameld met één simpele trigger-pull, waardoor u in één keer gegevens van een hele plank of stapel magazijneenheden kunt scannen. Het ergonomische ontwerp zorgt voor gebruiksgemak bij het verplaatsen van zone naar zone en van gebruik van standalone naar zittende apparaten. Wanneer weg van een gekoppeld Bluetooth-apparaat, gaat de RFD8500 naar een batchmodus, waardoor u tot 500 barcodes (met het scannermodel) en meer dan 40.000 RFID-tags kunt verzamelen en opslaan voordat u elders moet worden geüpload.

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »