Feig

Feig SCANNDYgun

RFID / Barcode Scanner met pistoolgreep en grote triggerknop voor over het hoofd werken en het scannen van moeilijk benaderbare codes / tags.

Offerte aanvragen

SCANNDYgun is de vooruitgang van de SCANNDYbasic en is ontworpen voor dagelijks gebruik
prestaties in logistiek en industrie. De ergonomische pistoolgreep met een grote triggerknop maakt een comfortabele opname mogelijk, zelfs na ontelbare gescande barcodes of RFID-tags. In combinatie met de meest gebruikelijke communicatie-interfaces zoals USB, Bluetooth of WiFi, kan het apparaat op verschillende manieren worden gebruikt - in logistieke toepassingen en voor asset-tracking, e-ticketing, taakberekening.

Met zijn krachtige LINUX-besturingssysteem kan het SCANNDYgun snel en individueel worden  geïntegreerd in bestaande systemen. Met de meegeleverde software kan de apparaatfunctie worden aangepast met een eenvoudige scriptingtaal, zonder dat daarvoor speciale programmeervaardigheden nodig zijn. Voor toepassingen waarvoor complexe gegevensverwerking vereist is, kan het apparaat afzonderlijk worden geprogrammeerd in C / C ++ met behulp van de beschikbare SDK met veel broncodemonsters.

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »