Datalogic

Datalogic Skorpio X4

De Skorpio ™ X4 mobiele computer heeft een krachtige 1-GHz architectuur met hoge prestaties die een verbluffende snelheid biedt bij het gebruik van Windows Embedded Compact OS en die eenvoudig te upgraden is naar het Android OS.

Offerte aanvragen > Vergelijk

De Skorpio ™ X4 mobiele computer beschikt over een hoogwaardige multi-core 1 GHz-architectuur die een verbluffende snelheid biedt bij het gebruik van Windows Embedded Compact (WEC7) OS en die gemakkelijke migratie naar Android ™ -modellen mogelijk maakt. Gebruikers zullen nooit genoeg geheugen hebben met de standaard 1 GB RAM en 8 GB Flash.

Uitgerust met het grootste 3,2-inch kleurenscherm met touchscreen, in zijn klasse, helpt de Skorpio X4 mobiele computer gebruikers efficiënter te werken. Er zijn drie verschillende toetsenborden beschikbaar voor maximale efficiëntie: een alfanumeriek toetsenblok met 50 toetsen, een functioneel toetsenblok met 38 toetsen en een numeriek toetsenbord met 28 toetsen.

De verbeterde Wi-Fi ondersteunt nu 802.11 a / b / g / n met MIMO-antennes voor maximale dekking. Bluetooth® v4.0 breidt de mogelijkheden uit voor communicatie op korte afstanden.

Datalogic Skorpio X4 (1)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »