Zebra

Zebra TC52

De robuuste TC52-aanraakcomputer bouwt voort op de zeer succesvolle TC51 met een nieuw platform en nieuwe mogelijkheden.

Offerte aanvragen

De robuuste TC52-aanraakcomputer bouwt voort op de zeer succesvolle TC51, die een nieuw platform en nieuwe mogelijkheden toevoegt om de ultieme touch-computing voor zakelijke en directe bezorgers te leveren. Gebruikers krijgen de ultieme gebruikerservaring: de eenvoud van Android en alle zakelijke functies die werknemers nodig hebben om het personeel in staat te stellen te maximaliseren, de productiviteit te maximaliseren en de procescyclustijden te minimaliseren. Ondernemingen krijgen de ultieme technologische vooruitgang op een hypermodern platform, waardoor verkoopmedewerkers de voordelen van mobiliteit vandaag kunnen maximaliseren, met de toekomstbestendigheid die ze nodig hebben om hun bedrijf morgen te bedienen.

De TC52 wordt geleverd met de ultieme verzameling waardetoevoegende apps, Mobility DNA, met vier nieuwe complementaire oplossingen die een ongeëvenaarde functionaliteit bieden, inclusief de best mogelijke WiFi-prestaties, gecentraliseerde controle over het updateproces van het apparaat, controle over de toegang tot Google Mobile Services ( GMS) en meer. En optionele Visibility Services bieden de ultieme mogelijkheden voor apparaatbeheer om uptime en return on investment te maximaliseren. Maximaliseer de voordelen van mobiliteit in elke winkel met de TC52, de ultieme zakelijke touch-computer

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »