Zebra

Zebra TC57

De robuuste TC57-aanraakcomputer bouwt voort op de zeer succesvolle TC56 met een nieuw platform en nieuwe mogelijkheden.

Offerte aanvragen

De robuuste TC57-aanraakcomputer bouwt voort op de zeer succesvolle TC56, en voegt een nieuw platform en nieuwe mogelijkheden toe om het beste in touch-computing van wereldklasse te leveren aan werknemers buiten de vier muren. Gebruikers krijgen de ultieme gebruikerservaring: de eenvoud van Android en alle zakelijke functies die werknemers nodig hebben om het personeel in te schakelen, de productiviteit te maximaliseren en de procescyclustijden te minimaliseren. Dankzij de nieuwste mobiele netwerkconnectiviteit kunnen bedrijven hun werknemers voorzien van de snelste en meest betrouwbare draadloze verbindingen. Werknemers krijgen de ultieme technologische vooruitgang op een geavanceerd platform, waardoor ze de voordelen van mobiliteit vandaag kunnen maximaliseren, met de toekomstbestendigheid die ze nodig hebben om hun bedrijf morgen te bedienen.

Met de TC57 krijgen gebruikers ook de ultieme verzameling waardetoevoegende apps, Mobility DNA, met vier nieuwe complementaire oplossingen die een ongeëvenaarde functionaliteit bieden, inclusief de best mogelijke Wi-Fi-prestaties, gecentraliseerde controle over het updateproces van het apparaat, controle over de toegang tot Google Mobile Services (GMS) en meer. Optionele zichtbaarheidsservices bieden de ultieme mogelijkheden voor apparaatbeheer om uptime en return on investment te maximaliseren. Maximaliseer de voordelen van mobiliteit voor werknemers buiten de vier muren met de TC57 - de ultieme zakelijke touch-computer.

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »