Zebra

Zebra WT6000

De Zebra WT6000 is een handig Android-apparaat voor gegevensvastlegging dat comfortabel op de pols of heup bevestigt kan worden voor picking- en voorraadtoepassingen in magazijnen.

Offerte aanvragen > Vergelijk

De Zebra WT6000 is een handig Android-apparaat voor gegevensvastlegging dat u comfortabel op uw pols of heup kunt bevestigen. Dit houdt je beide handen vrij voor volledige functionaliteit. Het 3,2-inch multi-touch display maakt de bediening eenvoudiger en is ook te bedienen met handschoenen of wanneer het display vochtig is. De drie vrij programmeerbare functietoetsen vereenvoudigen bovendien complexe applicaties.

Samen met de bijbehorende vingerscanner en, indien nodig, headsets, implementeert u eenvoudig een handsfree hardware-oplossing voor picking- en voorraadtoepassingen in magazijnen. Geïntegreerde NFC garandeert snel koppelen met één druk op de knop. Bluetooth en 802.11n / ac WLAN zorgen voor real-time gegevensoverdracht. De behuizing van de WT6000 is IP54-beschermd tegen water en stof en is robuust genoeg voor veeleisend gebruik in magazijnen, distributiecentra en industriële omgevingen. Met de geïntegreerde 3350 mAh-batterij blijft de WT6000 langer beschikbaar voor werknemers zonder de batterij te hoeven vervangen.

 

WT6000 (1)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.

Gerelateerde producten

Zebra RS6000

Zebra RS6000

€0,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »