Datalogic

Datalogic Jade X7

De portaalscanner van de Jade ™ X7 scant automatisch items die in een willekeurige richting zijn geplaatst op een bewegende riem.

Offerte aanvragen
De Jade ™ X7 portaalscanner is een uniek gegevensverzamelingsapparaat met technologie waarmee de klant artikelen in elke richting op een bewegende standaard kan plaatsen. De items gaan door scanbogen die geavanceerde beeldtechnologie bevatten. Imaging-technologie leest barcodes en herkent items visueel op een veel hogere snelheid dan een traditionele kassa-configuratie. Deze nieuwe scanner vermindert het verlies als gevolg van uitcheckkrimp omdat alle items op de riem automatisch worden gelezen.

De portaalscanner van de Jade X7 is de belangrijkste bouwsteen voor maximale doorvoerprestaties die verder gaan dan de traditionele kassasystemen. Hiermee bieden retailers een verbeterde winkelervaring voor hun klanten.

Naast het lezen van streepjescodes identificeert de Jade X7 portaalscanner artikelen met behulp van Visual Pattern Recognition-technologie, ViPR® en JadeASSIST-software om de first-pass-opnamesnelheid van de scanner te verhogen.
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »