21.5 inch Full IP66 Stainless Panel PC van Wincomm

  • Posted on
  • By Gemma Somer
  • 0

Duranmatic breidt haar collectie Panel PC’s uit met de volledig IP66,  roestvrij stalen Panel PC
 “WTP-9A66-22” van de Taiwanese leverancier Wincomm.

Om aan de marktvraag te voldoen, heeft Wincomm een groter schermversie van de WTA-9A66-19 ontwikkeld  om vermoeidheid van de ogen en de visuele  belasting te verminderen van de medewerkers in de levensmiddelentechnologie die automatische controle systemen voor langere tijd achter elkaar gebruiken.

Net als de WTP-9A66-19 is de WTP-9A66-22 ontworpen om te gebruiken in de verwerking van levensmiddelen en andere uitdagende omgevingen. Om continue stabiliteit te kunnen handhaven dient het apparaat resistent te zijn tegen hoge temperaturen, en andere zware omgevingscondities. De WTP-9A66-22 heeft een roestvrijstalen behuizing met een chromen oppervlakte coating om oxidatie en corrosie te voorkomen. 

De WTP-9A66-22 is uitgerust met een high-powered Intel Core i5/i7 CPU in een gesealde behuizing met volledige IP66-classificatie wat deze unit volledig beschermt tegen water en stof.
Om oververhitting van de CPU  te voorkomen gebruikt Wincomm een exclusieve koelingstechnologie genaamd i-Cooling Smart Thermal Control. Een speciaal ontwikkelde innovatie wordt gebruikt om de CPU core snelheid te controleren en voorkomt dat de CPU oververhit raakt terwijl deze in Turbomodus staat. Het speciale ontwerp creëert een effectieve, volledig afgesloten, fanless omgeving.
Met de neerwaarts gerichte I/O poorten onderscheidt de WTP-9A66-22 zich van haar concurrenten en is daardoor zeer geschikt in ruimtes waar levensmiddelen worden verwerkt.
Er zijn meerdere waterdichte lagen toegevoegd aan het ontwerp om deze stofvrij te houden en schade door water te voorkomen. De unit is tevens uitgerust met strategische ventilatiepunten om schermcondensatie te voorkomen bij gebruik in wisselende (buiten) temperaturen.
 

Afmeting:

22”/ 557 x 348.5 x 58.5 mm

CPU:

FCBGA1023 3rd generation Intel Core i7/i5/i3/Celeron processor (17w max.)

Geheugen:

16 GB Maximum, DDR3 1066 MHz

Touch-screen:

1920x1080 Full HD, 250 nits, Full Flat 5 wire resistive

Gewicht:

12 kg (netto)

Voorschriften:

FCC, CE (EMC), VCCI Class B


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Peter Noodelijk, Sales Manager Industriële Automatisering, tel. 078-65 31 871.

 

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
* Required fields
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »