Consolit - Scan Terminals

Bestel hier je Consolit handterminals, Duranmatic is de hardware leverancier voor Consolit. Deze scanterminals zijn speciaal samengesteld voor de klanten van Consolit en hebben alle functies die je nodig hebt voor Consolit software.

Delivery time: On stock
Request quote

Consolit is uw logische adviseur voor uw bedrijfsautomatisering, Consolit maakt het haar klanten graag gemakkelijk en dit zorgt dan ook vaak voor tevreden klanten. Consolit begeleidt u bij al uw bedrijfsprocessen met persoonlijke aandacht, zo krijgt u niet alleen goed advies en projectmanagement tijdens de implementatie maar wij kunnen ook after sales, support en consultancy-ondersteuningbieden.

Consolit is onder andere uw specialist in:
• implementeren van Unit4 en Visma Software
• ICT adviseur in elke gewenste branche
• automatisering van uw groothandel of organisatie
• trainingen in boekhoudsoftware

IDPos is de hardware leverancier voor Consolit en biedt een aantal producten welke direct geconfigureerd worden voor het gebruik met de Consolit software. Op deze manier hoef je jezelf geen zorgen te maken over het instellen van de hardware, iDPos configureert de hardware voordat de hardware uitgeleverd wordt. Mocht je toch vragen hebben over de hardware, of heb je toch een stukje ondersteuning nodig, bel chat of mail dan met ons en we helpen je graag verder

 Add
Use commas to separate tags
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »