Honeywell

Honeywell Voyager 1202g

De Voyager 1202g is de directe opvolger van de Voyager BT 9535. De extreem verbeterde prestaties zijn gebaseerd op de 1200g en voegen ook een Bluetooth-apparaat toe aan de serie.

Offerte aanvragen

De Honeywell Voyager 1202g barcodescanner biedt agressief barcodescannen met Bluetooth-vrijheid, fantastisch voor winkeliers die meer flexibiliteit nodig hebben met hun scanner. De Voyager 1202g is een uitbreiding van het Voyager 1200g-platform en biedt een bereik van 33 meter, waardoor de indrukwekkende indrukwekkende gereedschapset van de Voyager nog mobieler is. En als u toevallig de scanner kwijt raakt, maakt een pagineringsknop op de houder het plaatsen van de Voyager 1202g een fluitje van een cent. Honeywell heeft de Voyager 1202g met een duurzame Lithium Ion-batterij gebouwd, waardoor u 12 uur scantijd en 45.000 scans per lading hebt. De batterij kan in het veld worden vervangen en kan gemakkelijk worden verwisseld zonder dat er gereedschap nodig is om toegang te krijgen tot het batterijcompartiment. De oplaadtijd is ongeveer 4 uur, waardoor de downtime tussen scansessies wordt geminimaliseerd.

Het scannen van 1D-streepjescodes is een fluitje van een cent met de Voyager 1202g. Een optimaal scanbereik van contact tot ongeveer een voet voor standaard UPC-barcodes zorgt voor snelle metingen en elimineert het zoeken naar de "sweet spot" van de scanner. De Voyager 1202g kan ook met gemak bekraste, vervaagde, beschadigde of over het algemeen onleesbare barcodes lezen.

De dagelijkse beslommeringen bij gebruik in de detailhandel zijn geen partij voor het duurzame lichaam van de Voyager 1202g. De met rubber beklede kap op de barcodescanner beschermt het tegen toevallige stoten en het robuuste lichaam is bestand tegen 30 druppels van 5 meter aan beton. Honeywell ontwierp de Voyager 1202g met een IP42-afdichting, waardoor interne componenten beschermd zijn tegen vuil en willekeurige waterspetters. Met een garantie van 3 jaar en aanvullende uitgebreide omvattingsplannen voor Service Made Simple is de Honeywell Voyager 1202g barcodescanner een solide draadloze oplossing voor elke detailhandelaar.

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »