Honeywell

Honeywell Voyager 1250g

Honeywell heeft zijn reeks van high-performing lineaire scanners uitgebreid met zijn Voyager 1250g, een lichte en zeer ergonomische handscanner.

Offerte aanvragen

De Honeywell Voyager 1250g-barcodescanner vervolgt de erfenis van Honeywell's wereldberoemde Voyager-scannerseries. De Voyager 1250g is ingebouwd in een vertrouwde trigger-stijl en biedt laserscanning van een groter bereik dan de Voyager 1200g, waardoor het een uitstekende keuze is voor veeleisende scantoepassingen.

De Voyager 1250g is ideaal voor scannen in de detailhandel en heeft een optimaal scanbereik van bijna 18 inch voor standaard UPC-streepjescodes, maar het zoeken naar de "sweet spot" van de scanner is niet meer nodig. Honeywell heeft CodeGate-technologie in de streepjescodescanner opgenomen, zodat u de streepjescode die u wilt lezen voordat u de trigger overhaalt en gegevens verzendt. Voor dicht opeengepakte streepjescodes, zoals consumentenelektronica of verpakking voor mobiele telefoons, verbetert de CodeGate-technologie de nauwkeurigheid van het scannen drastisch, waardoor u tijd en geld bespaart.De Voyager 1250g is compatibel met Honeywell's Remote MasterMind-software, waarmee u grootschalige implementaties en configuraties vanaf één pc kunt beheren. Het vervangen van scanners wordt fenomenaal eenvoudig; stuur gewoon de configuratie vanuit Remote MasterMind en u bent klaar om te vertrekken.

Honeywell heeft de Voyager 1250g gebouwd om te overleven, zelfs in ruige winkelomgevingen, locaties waar laserscanners de neiging hebben om slecht te presteren. Het versterkte lichaam kan druppels van 5 voet tot beton vasthouden, waardoor toevallige stoten een probleem vormen. Een IP41-zegel voorkomt vuil en water, waardoor de levensduur van uw investering wordt verlengd. Met een garantienorm van 5 jaar is de Honeywell Voyager 1250g een geweldige, duurzame laserbarcodescanner.

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »