Honeywell

Honeywell Voyager 1400g

De Honeywell Voyager 1400g barcodescanner biedt betaalbare 1D-scanning met optionele upgrade naar 2D, fantastisch voor middelgrote detailhandelaars of bedrijven die hun activiteiten toekomstbestendig willen maken.

Offerte aanvragen

Een gebiedsbeeldzoeker die ofwel als een 1D- of 2D-variant komt, plus is flexibel volgens uw vereisten - dat vat de Honeywell Voyager 1400g samen. Hiermee bereik je scansnelheden die voorheen alleen bekend waren van laserscanners - ideaal om de productiviteit van gebruikers aanzienlijk te verhogen. Het scant streepjescodes omni-directioneel, waardoor de tijd wordt bespaard die normaal wordt besteed aan het opstellen van afzonderlijke codes. Of het nu gaat om het lezen van labels of displays, de imager leest streepjescodes snel en betrouwbaar.

Maximaliseer de prestaties van de Voyager 1400g wanneer dat nodig is: met een eenvoudige software-upgrade wordt de 1D-gebieds-imager een krachtige scanner voor PDF en / of alle gangbare 2D-barcodes. Dit houdt u aan de veilige kant voor het geval leveranciers of wettelijke voorschriften 2D-compatibiliteit vereisen. Dit spreekt ook voor de scanner tijdens het besluitvormingsproces van prijsbewuste gebruikers, omdat ze alleen betalen voor wat ze echt nodig hebben - terwijl ze de optie voor toekomstige upgrades open houden. Een prestatieverbetering is altijd mogelijk - bij aanschaf of op een later tijdstip, wanneer de scanvereisten toenemen of wanneer het werkgebied verandert.De optioneel verkrijgbare basis transformeert de Voyager 1400g in een paar seconden tot een professionele presentatiescanner, waardoor hij kan worden gebruikt in applicaties waarbij beide handen vrij moeten blijven. Een bijzonder voordeel: de scanner herkent de modus automatisch, zodat zelfs snelle wijzigingen kunnen worden geïmplementeerd.

Dankzij de ergonomische vorm zit de Voyager comfortabel in de hand. Met een gewicht van slechts 119 gram, maakt dit een onvermoeibare bediening mogelijk. De behuizing is robuust en is bestand tegen zelfs herhaalde druppels op harde betonvloeren op een gemiddelde hoogte van 1,5 meter. Het is IP42-gecertificeerd, wat betekent dat de Voyager 1400g ook bestand is tegen stof en druipend water. Met de standaard multi-interface ontvangt u de volledige verbindingsvariant: USB-, KBW-, RS232- en RS485-interfaces zijn rechtstreeks van de fabriek geïntegreerd. Het stroomverbruik tijdens het gebruik is slechts 2 watt, plus een garantie van 5 jaar om uw investering vele jaren veilig te stellen.

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »