Honeywell

Honeywell Voyager 1450g

Met de Honeywell Voyager 1450g bent u klaar voor de toekomst. De basisversie van de vaste imager is ontworpen voor het verwerken van 1D barcodes.

Offerte aanvragen

Met de Honeywell Voyager 1450g bent u klaar voor de toekomst. De basisversie van de vaste imager is ontworpen voor het verwerken van 1D barcodes. Vanwege het flexibele licentiesysteem kan de scanner op elk moment worden geüpgraded om een volwaardige gebiedsafbeeldingseenheid te worden. Het dient bovendien voor het vastleggen van PDF- en 2D-barcodes. Dit verlaagt de acquisitiekosten en maakt tegelijkertijd de toekomstige omschakeling eenvoudiger, voor het geval het vereistenprofiel verandert.Een grote verscheidenheid aan beschikbare interfaces zorgen voor een soepele integratie (USB, toetsenbordwig, RS232, IBM).

Met IP40-certificering is de scanner goed beschermd tegen het binnendringen van vreemde deeltjes groter dan 1 mm. Tegelijkertijd is hij bestand tegen vallen van hoogtes tot 1,5 m. Het lage gewicht van 130 g en de hanteerbare afmetingen van 62 x 169 x 82 mm (L x B x H) maken de scanner gemakkelijk te dragen. Een fabrieksgarantie van 5 jaar stelt uw investering bovendien veilig en spreekt voor de lange levensduur van het product.

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »