Honeywell

Honeywell Voyager 1602g

De betaalbare Voyager 1602g-scanner van Honeywell combineert hoogwaardige scantechnologie tot een elegante en in de zak verwerkbare vormfactor en is daarmee de perfecte scanner voor tabletgebaseerde retail point-of-sale en buitendiensttoepassingen.

Offerte aanvragen

Een barcodescanner, ontwikkeld om samen te werken met een tablet of smartphone, voorbestemd voor de mobiele POS en andere mobiele taken - dat is de Voyager 1602g van Honeywell. Het praktische compacte formaat maakt het de perfecte on-the-go-compagnon. De full-size imaging-technologie zorgt voor snel vastleggen van 1D en 2D barcodes, zelfs van displays. Het is daarom bij uitstek geschikt voor mobiele, tabletgebaseerde POS- en couponing-applicaties, waaronder aanvullende mobiele marketingcampagnes.

De Voyager 1602g is uitgerust met de gebruikelijke hoogwaardige technologie van Honeywell. Laat je niet misleiden door zijn kleine formaat: deze kleine man levert hoge prestaties. De ergonomische, zachte plastic behuizing past gemakkelijk in de handen van de gebruiker. De extra grote scanknop en een witte LED-doelindicator maken het scannen een fluitje van een cent. Dankzij Bluetooth Class 2 kunt u de Honeywell Voyager 1602g koppelen aan alle mobiele apparaten op iOS, Android en Windows, plus Bluetooth-pc's en laptops. Het bereik van maximaal 10 m biedt u de flexibiliteit die u nodig hebt.

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »